5 důvodů proč cestovat na MS v hokeji v Dánsku

Jako každý rok v květnu, i teď se uskuteční MS v hokeji. Jejich hostitelem bude Dánsko a pokud se opět chystáte strávit šampionát před obrazovkou, připravili jsme si pro vás 5 důvodů pro které byste se měli z pohovky zvednout a letošní MS si užít přímo na stadionu v Kodani. Pojeďte s námi na hokej!

# 1: Kodaň je blíž, než byste mysleli

Možná se to nezdá, vždyť Dánsko je považováno za Skandinávii a ta je přece daleko na severu. Dánsko ale lže tělem. Status seveřanů sice potomkem Vikingů nikdo nebere, ale jinak Dánsko leží hned za Německem. Z Prahy je letecky dostupné za hodinku a půl. Autobusem to je cca 12 hodin a to s dobrou partou a ve skvělé atmosféře uteče rychleji než stihnete zakřičet góóóóól.

# 2: Premiérově v Dánském království

V Dánsku jsou hokejové mistrovství světa poprvé a tak si můžete být jisti, že to bude opravdu parádní show. Stačí si vzpomenout, jaké úžasné to bylo poprvé u nás. Dánové se na MS svědomitě připravují, postavili supermoderní hokejovou arénu a opravdu se těší na to, že budou moci hostit světovou, hokejovou špičku. Na tribunách to bude žít a navíc Dánové mají i slušný tým, takže si troufají vystřelit motykou. Letos nezájem lidí o hokej určitě nehrozí.

# 3: Kodaň je nejlepší město na světě

Hygge asi znáte však? Pokud ne, partnerka vám ho určitě vysvětlí. Jednoduše Dánové jsou spokojený, pohodový národ a jejich úžasné hlavní město je toho dokonalým důkazem. Hezčí, účelnější a milovanější metropoli jen tak snadno nenajdete. Ať už se vydáte do krásného městského přístavu, k slavné soše Malé mořské víly, nejstaršího zábavního parku Tivoli nebo se jen budete procházet historickými uličkami Kodaně, všude budete cítit pozitivní energii. A pokud je ve vás stále kousek dítěte, nezapomeňte, Dánsko je země LEGA, tak se nezapomeňte zabavit.

# 4: Skvělý český hokejový tým 

Dánsko je sice skvělé, ale na hokej jdeme kvůli Čechům. Naši reprezentanti se určitě poperou o co nejlepší výsledek. Bude to boj o každý metr ledu a každé hlasivky budou zapotřebí. Tak je pořádně trénujte a pojďte s námi ukázat, že Česko má skvělých fanoušků, protože…

Výsledek obrázku pro česky hokejový tým

# 5: Poslední velký výjezd na nejbližší 2 roky

MS v Dánsku jsou na 2 roky posledním velkým hokejovým výletem takže si je třeba užít se vším co k hokejovému výjezdu patří. O rok jsou totiž hokejové MS v Bratislavě a Košicích. Věřte nám, takový výjezd nebývá skvělý pouze na stadionech. Dáváme si záležet, abyste se bavili i během cest a mimo hokejové arény. Tak si to přijďte užít, dokud se ještě dá. Hokejové repete bude až o 2 roky.

Výsledek obrázku pro fanoušci české hokejové reprezentace