Chcete si potřást rukou s hvězdami NHL? Vyrazte s námi do Ameriky!

píše Pavel  Pubal

Na začátku října uspořádala společnost HokejTour.cz další parádní dvoutýdenní zájezd, na který ani my, ani naši klienti dlouho nezapomeneme. Vyrazili jsme na východní pobřeží Ameriky včetně hlavního města světového sportu New Yorku a také do Kanady. Jak můžete vidět, podařilo se nám mimo jiné třeba ulovit i „selfíčka“ s hvězdami NHL Zdeno Chárou, Bradem Marchandem nebo aktuálně nejlepším střelcem elitní ligy světa, kterým je k naší radosti český snajpr David Pastrňák. Nakoukli jsme také do šaten, kam se běžně fanoušek nedostane, a na osmi navštívených zápasech jsme na vlastní oči viděli další české borce jako Davida Krejčího, Jakuba Vránu, Tomáše Hertla nebo legendárního ruského bohatýra Alexandra Ovečkina. To všechno během jednoho jediného zájezdu s naší společností!

Osm zápasů za dva týdny? Žádný problém!

Jak už bylo řečeno, během čtrnácti říjnových dní jsme společně stihli navštívit osm zápasů nejprestižnější soutěže na světě. A dneska už mohou naši zákazníci potvrdit, že NHL, to je zkrátka jiný svět. Obrovský kolos, neustálý zájem médií, novináři na každém kroku a hlavně neskutečná show pro nás – hokejové nadšence. A to všechno klidně můžete začít s námi, pokud si vyberete jen z nadcházejících podobně šílených zážitků. Na vlastní oči jsme viděli elitní týmy NHL jako Boston Bruins, Washington Capitals nebo St. Louis Blues, nechyběli věční rivalové z kanadských kolébek hokeje Toronto Maple Leafs a Montreal Canadiens, newyorští Rangers a Islanders, Winnipeg nebo třeba Buffalo. To všechno za dva týdny a ještě jsme měli čas i na zábavu.

Od Sochy svobody po Niagarské vodopády

My totiž víme, že cestování a poznávání nových míst a zážitků je pro naše zákazníky stejnou drogou, jako samotný sport. A také na to myslíme. Naše zájezdy – a ten poslední, který nám udělal nesmírnou radost, nebyl výjimkou – totiž nezahrnují pouze hokejové bitvy na ostří nože a skřížené hokejky, ale staráme se i o váš volný čas mezi jednotlivými zápasy. Doslova každý den tak byl napěchovaný novými zážitky, navíc s průvodcem, který našim zákazníkům vše rád vysvětlí, pomůže a poradí. A pokud máte zájem, zajistíme i vstupenky na další sportovní události jako NBA, NFL, MLS nebo třeba MLB.

V New Yorku, mnohdy nazývaném také světovým městem sportu, jsme viděli takřka všechno, na co si člověk vzpomene. Metropoli východního pobřeží jsme procestovali doslova křížem krážem. Hokejoví nadšenci se byli podívat na prohlídce stánku New Yorku Rangers v Madison Square Garden, která prošla obrovskou rekonstrukcí a dnes patří k naprostým skvostům ve světě sportu.

Další klienti viděli třeba Sochu Svobody, symbol celé Ameriky, kam jsme se dostali za pár minut příjemnou plavbou lodí na Ellis Island. Dále jsme během leteckého zájezdu navštívili finanční čtvrť Wall Street, Brooklynský most, nejrušnější křižovatku světa Times Square, Harvard, Niagarské vodopády a další skvosty naší planety.

Nejen Pasta! Češi zahájili letošní NHL ve velkém stylu

Letošní ročník kanadsko-americké NHL rozjeli Češi ve velkém stylu a jistě nám nabídnou ještě mnohé další zážitky, které by byla jistě škoda sledovat jen doma od televize. David Pastrňák se stal právě v říjnu v zápase proti Anaheimu teprve třináctým Čechem v historii NHL, který dal čtyři branky v jednom utkání. Zase se tak nesmazatelně zapsal do historie a přibyl po bok velikánů jako Jiřího Hrdiny, Vladimíra Růžičky, Petra Nedvěda, Jaromíra Jágra, Patrika Eliáše nebo z jeho generace Tomáše Hertla. Kromě Hertla či Pastrňáka táhnou své týmy také Jakubové Voráček a Vrána. Po loňské trochu slabší sezoně se zase rozstřílel Ondřej Palát, první branku v NHL už za sebou má i letošní debutant Dominik Kubalík a další postupné krůčky dělají i talentovaní Martin Nečas či Libor Hájek, který se drží v prvním týmu NY Rangers. Mezi opory svých týmů pak patří i gólmani David Rittich nebo Petr Mrázek, kteří zastupují věhlasnou českou brankářskou školu, kterou už před nimi v NHL proslavila taková jména jako Roman Turek, Dominik Hašek nebo později Tomáš Vokoun s Ondřejem Pavelcem a mnozí další.

Už nyní pro Vás chystáme mnoho dalších zájezdů na nejzajímavější duely NHL. Chcete být u toho? Tak pozorně sledujte naši bohatou nabídku, stačí si jen vybrat!

Brad Marchand (Boston Bruins)
David Pastrňák (Boston Bruins)