Mistrovství světa v Bratislavě: Pojeďte s námi ukončit čekání na medaili!

píše Pavel Pubal

Mistrovství světa 2019 v ledním hokeji už se kvapem blíží! Na začátku května, tedy za necelý půlrok, vypukne světový šampionát u našich východních sousedů v Bratislavě a Košicích. A právě nyní je ten správný čas rozhodnout se vyrazit s námi podpořit národní tým!

 

Nebaví vás trávit dlouhé hodiny v autobusech, měli jste na předchozích mistrovství strach z toho, že se v zahraničí nedomluvíte, nebo se snad bojíte létání? Pak je právě pro vás nadcházející šampionát na Slovensku jako stvořený! Vyrazte s námi podpořit národní tým. Na medaili ze světových šampionátů čekáme už od roku 2012, zlato jsme naposledy získali o dva roky dříve v Kolíně nad Rýnem, tak proč bychom nemohli přetrhnout nepříznivou sérii právě u našich pokrevních bratrů Slováků. Vůbec poprvé povede Českou republiku na mistrovství světa nový hlavní kouč Miloš Říha a už teď se těší na fanouškovský support.

 

Všude jako doma!

 Minulé šampionáty ukázaly, že ať už hrají naši reprezentanti doma v Praze nebo třeba v daleké Moskvě, vždycky se mohou spolehnout na naši podporu přímo na místě. Pojďme vytvořit také na Zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě domácí prostředí a užít si fantastickou atmosféru vrcholné hokejové akce roku. Domácí reprezentace odehraje své zápasy základní skupiny v Košicích, což znamená, že máme výbornou šanci opět po roce dokázat, že jsme hokejovým národem a podmanit si celou Bratislavu. Už nyní se na Slovensko chystají zástupy českých fanoušků a fanynek. Netřeba pochybovat, že se ve středu Evropy jako každoročně promění všední dny v hokejové šílenství.

 

 

Stačí si jen vybrat z bohaté nabídky

 A věřte, že pokud neholdujete jen hokeji, ale mezi zápasy rádi poznáváte nová místa a zážitky, nabízí Bratislava a okolí i krásné památky a další zajímavá místa – jmenujme třeba Hrad Devín, Bratislavský hrad nebo Most Slovenského národního povstání a mnohé další. Šampionát se vrací na Slovensko po osmi letech. Naše reprezentanty čeká atraktivní skupina, ve které se střetnou mimo jiné i se Švédskem, Ruskem nebo se Švýcarskem. Ať už tedy vyberete jakýkoliv zájezd z naší bohaté nabídky, rozhodně neprohloupíte.

 

Teď už je to jen na vás. My tam opět budeme, pojeďte s námi!

***SLEDOVÁNÍ HOKEJE V BRATISLAVĚ***