HokejTour a xHOCKEY spojují své síly. Jaké benefity budou mít naši fanoušci?

2 minuty čtení

Časopis xHOCKEY, to je synonymum mládí spousty z nás, hokejových nadšenců. Je nám velkou radostí a ctí, že můžeme oznámit partnerství právě s tímto silným partnerem na hokejové mapě. Cestovní kancelář HokejTour a časopis xHOCKEY (dříve Pro Hockey), pod kterým se skrývá to nejlepší čtení pro fanoušky NHL u nás, spojují své síly!

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Zlaté partnerství

xHOCKEY je hokejový měsíčník, který nabízí spoustu zajímavých zážitků a líčí nezapomenutelné příběhy z hokejového světa. Pro sportovní nadšence je průvodcem sezonou NHL, kde najdete veškeré analýzy, předpovědi, statistiky, reportáže a přestupy. A protože i my stále rosteme, chceme si navzájem pomáhat.

Obě značky mají velmi podobnou cílovou skupinu fanoušků, tudíž nám spolupráce xHOCKEY a HokejTour dává po všech stranách smysl. A co z toho budete mít vy, právě naši fanoušci? Předplatitelé časopisu, kterých už je na českém a slovenském trhu v řádech tisíců, mají možnost uplatnit prostřednictvím Zlaté karty HokejTour slevu na naše zájezdy na nejlepší ligu světa NHL.

Znáte lepší dárek?

Vánoce jsou za rohem a jak jistě dobře víte, nejlepším dárkem je zážitek. Proto neváhejte, zařiďte si předplatné časopisu xHOCKEY a jako druhý dárek hned využijte slevový kód na zájezd na NHL od HokejTour. Věřte, že vidět na vlastní oči hvězdy světového hokeje jako Davida Pastrňáka nebo Connora McDavida, bude splněný sen pro každého hokejového nadšence. I díky vám jsme tu už 15 let!

Zájezdy za hokejem nejsou jen o samotném utkání, ale i o vytváření komunity fanoušků, nasávání hokejové horečky, dobré náladě a navazování nových přátelství, která přetrvávají dodnes. A stejně tak to mají fanoušci měsíčníku xHOCKEY!

👉 Nezapomeňte naše partnery sledovat také na Facebooku a Instagramu, protože společně chystáme mnohé soutěže a další výhody, které pro vás z naší spolupráce pramení.