Pomozte nám zlepšit se. Odměníme Vás

Na čtení následujícího textu vám stačí 3 minuty.

PROČ NÁS ZAJÍMÁ VÁŠ NÁZOR?

V těchto dnech bychom se za normálních okolností těšili na zájezdy na NHL a do New Yorku, Kalfironie či Miami a postupně připravovali zájezdy na MS v hokeji. Namísto toho zejí stadiony prázdnotou a hokejovou radost nám přináší pouze sledování oblíbených klubů v TV.

Nezahálíme a volný prostor chceme využít ke zkvalitnění našich služeb. I přes nepříznivé okolnosti v cestovním ruchu to nevzdáváme. Nadále cítíme odpovědnost vůči našim klientům, fanouškům na sociálních sítích a všem cestovatelům, kteří chtějí objevovat svět a plnit si své přání.

Pokud jste se v předešlé větě našli, máme na vás prosbu. Věnujte nám 5 minut času a přispějte k fungování takové cestovní kanceláře, jakou byste s radostí v budoucnu využili.

CHCI POMOCI A VYPLNIT DOTAZNÍK

NA CO NÁM POSLOUŽÍ VAŠE ODPOVĚDI?

Nabídku vstupenek, zájezdů a dárkových poukazů upravujeme podle zpětné vazby našich klientů od samého vzniku CK v roce 2008. Jsme velmi rádi, že reference od našich spokojených klientů pomohli v rozhodování dalším zájemcům o naše služby.

Stejně tak si ceníme příležitosti zlepšit servis na základě očekávání našich klientů. Rozumíme, že požadavky zájemců o služby v cestovním ruchu se vyvíjejí a hrdě se hlásíme k cestovkám, které považují neustálé zlepšování služeb za svou povinnost.

ODMĚNÍME VÁS

Vyplněním dotazníku se z vás symbolicky stanou členové CK HokejTour.cz. Spolurozhodováním na zlepšeních v naší společnosti pomůžete k chodu takové cestovky, jakou si sportovní fajnšmekři a milovníci cestování zaslouží.

Kromě dobrého pocitu máme pro každého zúčastněného připraven bonus při nákupu v našem Fan shopu. Navíc, ze všech zúčastněných v průzkumu vylosujeme 15 výherců atraktivních suvenýrů.

VYPLNIT DOTAZNÍK A ZAPOJIT SE DO SOUTĚŽE