Smysl FotbalTour naplněný v praxi: 8 dní v USA, na které se nezapomene

4 minuty čtení

Když delegát přicestuje ze zájezdu stejně nadšený jako samotní účastníci, hovoří to jasnou řečí. Marek Vlha provází fanoušky na sportovních cestách po světě s FotbalTour již osm let, ale Los Angeles a Las Vegas vyrazily dech i takto zkušenému světoběžníkovi.

Sledujte nás i na našich sociálních sítích Facebook Instagram – Tik-Tok

Crypto.com Arena
Crypto.com Arena

Nejnáročnější a nejlepší zájezd

Marku, jaký byl zájezd v Los Angeles a Las Vegas?

Delegáta na zájezdech dělám už osm let. Toto byl můj zatím nejnáročnější a zároveň nejlepší zájezd. Náročný kvůli časovému posunu a množství odjetých mil, nejlepší díky účastníkům zájezdu a programu, který jsme během 8 dnů v Americe stihli.

Universal Studios
Universal Studios v Kalifornii

Co se tobě a klientům líbilo nejvíc?

Universal Studios Hollywood je nejlepší atrakcí, na které jsem v rámci zájezdů FotbalTour byl. Zabaví se děti i dospělí. Je neuvěřitelné, co všechno umí filmaři vymyslet, aby pobavili publikum. Z Vegas jsme si „odskočili“ i do Grand Canyonu, kde si uvědomíš, jak je příroda mocná. Miliony let evoluce v jednom v pohledu. Úžasné.

A co Vegas? 

Las Vegas je pravá Amerika. Nikdy nekončící show, automaty, živá ruleta a poker. K tomu vystoupení umělců a všechny chutě nočního života. Stihli jsme například vystoupení Davida Copperfielda a Burlesque Show.

Beverly Hills
Beverly Hills

Naplnění smyslu FotbalTour

Prvotním cílem cesty byl sport, jaké byly hokej a basketbal?

Hokejový projekt ve Vegas je mladý, ale extrémně atraktivní. Show, jakou jsme viděli, předčila i ta největší očekávání. K tomu světový hokej v hlavní roli s Connorem McDavidem. Rychlost tohoto pána je z jiného vesmíru, ze soupeřů si dělal statisty. Jsem zvědavý, kam to Edmonton Oilers v rámci play-off letos dotáhne.

NBA v LA
Basketbal v LA

Basketbalový zápas LA Lakers vs Denver Nuggets byl spojen s odhalením sochy Kobeho Bryanta. Každý účastník zápasu obdržel limitovaný dres Lakers. Viděli jsme souboj LeBron James versus Nikola Jokič. Opět to bylo něco, na co se nezapomíná.

Grand Canyon
Grand Canyon

Uveď jeden důvod, proč by měli sportovní fanoušci a cestovatelé zažít naše zájezdy do USA.

Smysl naší cestovky je pomáhat lidem zažít světový sport živě a za fér cenu. Naplnění tohoto smyslu jsem viděl každý den v úsměvech účastníků zájezdu. Z tohoto zájezdu jsem nadšen stejně jako klienti, které tímto pozdravuji.

Honda Center, Anaheim
Honda Center, Anaheim