VIDEO: Nezapomenutelné zážitky, takto vypadá zájezd v New Yorku z pohledu klienta

HokejTour.cz se snaží svým klientům vždy dopřát maximální komfort a co možná nejvíce zážitků do konce života. O vaše pohodlí se stará profesionální tým, který má dlouholeté zkušenosti. Umí si poradit is nečekanými problémy tak, abyste si žádné turbulence ani nevšimli. Jsme tu pro vás, abyste si užili špičkový hokej a poznali krásné města. Nyní máte skvělou šanci prohlédnout si video, jak takový zájezd vypadá.

Za tvorbou stojí spokojený klient Marcel, který zdokumentoval vše od krás města až po top hokej. Věrný fanoušek New Jersey Devils si splnil sen a svému oblíbenému týmu fandil během našeho zájezdu do New Yorku. Ten se konal v polovině ledna 2020. Na programu byl souboj Devils s Tampou Bay, jejíž dres obléká i robustní obránce Erik Černák. Kromě toho viděl Marcel v akci i Zdeno Chára a jeho Boston Bruins. Na druhé straně kluziště byly hokejisté New Yorku Islanders. „Celý život fandím New Jersey. Dres už mám 20 let. To byl první sen. Druhý bylo vidět hokej živě,“ řekl Marcel.

Přestože klient již v zámoří byl, tentokrát nechal všechny starosti na nás a soustředil se výhradně na hokej a zážitky s ním spojené: „V Americe jsem už byl dvakrát, ale děti hokej až tak nezajímá, tak jsem s vámi vycestoval sám, abych si to užil. Hrál Černák i Chára. Já jsem si chtěl hlavně užít zápas New Jersey. Chodíval jsem na Slovan, když ještě hrával v KHL. je pravda, že tam je neuvěřitelná atmosféra. na druhé straně hokej v Americe je mnohem rychlejší. Bylo vidět , že v NHL jsou nejlepší hráči na světě. k dispozici jsme měli i delegáta, který žil v Kanadě a měl zkušenosti. Cokoliv jsme chtěli, to vybavil. Nejpodstatnější na takovém zájezdu je, že si člověk zaplatí a nemusí se o nic starat. Jel jsem si po tom, co mě zajímalo. „

Samotný New York má rozhodně co nabídnout, a to nehledě na hokeje. Množství skvělých výhledů, Central park, muzea, náměstí, Sochu svobody a další. „Kvůli produkci videa jsem si zaplatil všechno, co se dalo. Nejvíc mě zaujal výhled z Top of the Rock, to bylo úžasné. Když jsem si sám podíval hotové video, hned jsem měl chuť vrátit se tam zpátky,“ prozradil Marcel své oblíbené místo z New Yorku.

Chcete-li i vy zažít nezapomenutelný zájezd do New Yorku, stačí využít naše služby!