Dárková poukázka – dárek pro každého hokejového fanouška

Každý to asi zná. Mezi doručenou poštou se zjeví pozvánka na oslavu kulatých narozenin, nebo jiné významné události. Oslavenec je dobrý kamarád a vy se už začínáte těšit, ale přichází problém. Jaký dárek dát člověku, který si dokáže koupit vše, co potřebuje? Klasické dárky, jako láhev nebo bonboniéra jsou tuctové a ničím výjimečné. Ale je tu i jiná alternativa.

Co takhle nabídnout oslavenci dárek v podobě zážitku, na který určitě nikdy nezapomene? Nemluvíme tu samozřejmě o adrenalinových zážitcích, ani o zapálení domu nebo bytu. Co tak obdarovat oslavence dárkovou poukázkou na fotbalový zájezd?

VŠECHNO O DÁRKOVÝCH POUKÁZKÁCH 

Ačkoli se to nezdá a každý si řekne, že hokejový zájezd si může koupit kdokoliv. Ale přiznejme si, kolik lidí, hlavně mužů, celý život touží navštívit slavnou NHL naživo, ale reálně se jim to nikdy nepodaří. Důvody mohou být různé. Od finančních až po časové hledisko.

Avšak pokud dostane člověk takovou dárkovou poukázku, většinou ji využije. Následně se často stává, že konkrétní poukázka skončí na stěně zarámovaná a připomíná oslavenci netradiční dárek.

Ačkoli se to může zdát náročné, celá organizace takového hokejového zájezdu nemusí být vůbec složitá. Pokud se rozhodnete svěřit všechny starosti odborníkům, stačí si jen vybrat cestovní kancelář, která je tímto směrem zaměřena a celou objednávku můžete vyřešit během několika minut.

Jak zařídit poukázku?

Důležité je rozhodnout se, zda chcete věnovat dárkovou poukázku na konkrétní zápas, nebo necháte výběr zápasu na oslavenci. Pokud se rozhodnete vybrat konkrétní zápas, je třeba dohodnout všechny detaily. Tedy datum odletu, druh ubytování, doplňkový program i všechny ostatní detaily. Pokud se však rozhodnete věnovat pouze obecnou poukázku, stačí se rozhodnout na jakou částku a na základě toho poukázku objednat.

Provedení poukázky má na starosti cestovní kancelář HokejTour.cz. Ta je vždy originálně vytvořena pro daného oslavence. Vždyť i vzhled samotné poukázky má prozrazovat co nejvíce o konkrétním dárku.

Napište nám detaily vaší dárkové poukázky a my vás budeme následně kontaktovat.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fotbalový zájezd je o vychutnání atmosféry přímo na stadionu, ale i v jeho okolí, či celém městě. Při představách o takovém výletu se člověku až sbíhají sliny. Možná to vyvrcholí i takto? „Volám nadřízenému, beru si dovolenou a bookuji si fotbalový zájezd přes CK HokejTour.cz. Jede se na Madison Square Garden, Capital One Arena, nebo TD Garden atd. – A nezapomenout si foťák!“

Pokud vás taková forma dárku zaujala, neváhejte a ozvěte se nám emailem nebo telefonicky. Poukázka na fotbal nebo jiný sport jistě potěší každého fanouška a bude originální změnou ve srovnání s běžnými dárky.

Kompletní nabídku zájezdů naleznete ZDE.