Obhájí Rytíři Stanley Cup? Buďte s námi u nové sezony NHL

3 minuty čtení

Nová sezona nejlepší ligy světa pomalu klepe na dveře. Právě nyní už probíhají kempy a organizace NHL se po krátkém odpočinku probouzejí k životu. Jak si v nováčkovské sezoně povede jednička draftu Connor Bedard? Bude po Bergeronově konci David Pastrňák kapitánem Bostonu Bruins? A obhájí Stanley Cup hokejisté Vegas Golden Knights? Buďte u toho! Podívejte se, co jsme si pro vás připravili.

Soutěže o ceny nebo zajímavosti z hokejového dění na našich sociálních sítích Facebooku, Instagramu a na Tik-Toku.

Alespoň jednou za život by měl navštívit zápas NHL každý fanoušek světového hokeje. Na všechny multizájezdy se nyní vztahují zaváděcí first minute ceny. S blížícím se odletem se standardně ceny za letenky i vstupenky zvyšují. Ideální možností je tedy zarezervovat si zájezd už nyní a pak se jen těšit. Každým dnem budete odpočítávat, kdy vypukne zážitek vašeho života.

Neobyčejný zážitek, který vám každý závidí

Až to přijde, rozhodně nebudete litovat. NHL je zárukou skvělé show, zábavy a nejlepšího světového hokeje. Návštěvou NHL se zařadíte mezi 1% celosvětové populace, které má možnost navštívit každou sezonu NBA nebo NHL zápas. A právě takový neobyčejný zážitek, který vám budou závidět všichni kamarádi nebo příbuzní, vám rádi zprostředkujeme.

Socha Svobody a zápasy pod širým nebem

Stačí si jen vybrat. A vybírat nemusíte jen podle klubů, které se na daném zájezdu představí, ale klidně i podle preferencí k doplňkovému programu. Nemáte v NHL žádného favorita, ale chtěli byste zažít tu atmosféru vlastně na jakémkoliv zápase? Pak si vyberte podle destinace.

Možností je hned několik. Nejvíce zájezdů se samozřejmě soustředí do „hlavního města světa“ New Yorku, kde můžete navštívit mimo zápasů NHL i Sochu Svobody, Empire State Building, Times Square nebo Manhattan. To všechno a mnohem víc během jediného tripu. A protože z výšky vypadá všechno jinak, pro zájemce zajistíme i let vrtulníkem nad New Yorkem. V nabídce je i newyorský dvojzápas pod širým nebem.

Přes den let nad Grand Canyonem a NHL, večer hazard

Další velmi atraktivní destinací, tu doporučujeme hlavně lidem, kteří se chtějí vybláznit a mají rádi hazard, je Los Angeles a Las Vegas. Odpoledne NHL, večer třeba legendární herny nebo kabarety, co víc si přát. Zajistíme i celodenní návštěvu Disneylandu nebo soukromý let helikoptérou nad Grand Canyonem.

A lahůdkou je pak zájezd na Floridu, který se dá navíc spojit s třídenní plavbou na Bahamy. To už je skutečně zážitek pro fajnšmekry. Kolébkou hokeje je ale samozřejmě Kanada a ani tam nebudeme chybět. S HokejTour.cz zažijete fantastický program, během kterého navštívíme hned tři tradiční hokejové bašty – Toronto, Ottawu a Montreal!

Z naší nabídky doporučujeme:

👉 Pod širým nebem v New Yorku (dvojzápas)

  • New Jersey Devils – Philadelphia Flyers
  • New York Rangers – New York Islanders

👉 McDavid v Kalifornii a Nevadě (trojzápas)

  • Vegas Golden Knights – Edmonton Oilers
  • Anaheim Ducks – Edmonton Oilers
  • Los Angeles Kings – Edmonton Oilers

👉 Po kolébce hokeje Kanadě (trojzápas)

  • Toronto Maple Leafs – St. Louis Blues
  • Ottawa Senators – Anaheim Ducks
  • Montreal Canadiens – Washington Capitals

👉 Florida s plavbou na Bahamy (dvojzápas)

  • Florida Panthers – Washington Capitals
  • Florida Panthers – Montreal Canadiens

👉 Letecké zájezdy na NHL

  • Kompletní nabídka

Svěřte se do rukou odborníků! Rádi ušetříme vás drahocenný čas a nervy se zařizováním letenek, ubytování, doprovodného programu a sháněním vstupenek. Od toho jsme tu my!