Pojeď s námi na hokejové mistrovství světa a dostaneš fanouškovskou šálu zdarma!

Na klubové scéně teprve vrcholí základní části, my ale myslíme za vás – fanoušky ledního hokeje – dopředu. Chystáte se opět po roce podpořit hokejovou reprezentaci a vyrazit na mistrovství světa do Švýcarska? Pak pojeďte s námi a ještě na tom vyděláte! K objednávkám, které přijmeme na začátku února, totiž navíc každý dostane fanouškovskou šálu českého národního týmu zdarma. Více o chystané akci naleznete v pokračování článku.

 

Vybav se do barev národního týmu a dotlač Česko k medaili

V pořadí už 84. mistrovství světa v ledním hokeji hostí od 8. do 24. května Švýcarsko, konkrétně Curych a Lausanne. Český národní tým loni předváděl velmi solidní výkony, ale na medaili nakonec po prohře na nájezdy s Ruskem v boji o třetí místo nedosáhl. Tým trenéra Říhy ale svou předvedenou hrou zase namlsal české fanoušky. I proto hokejový svaz sklidil velkou kritiku, když oznámil, že současný lodivod po švýcarském šampionátu na lavičce národního týmu skončí. Rozloučí se cenným kovem? Češi budou hrát skupiny A v Lausanne. Mistrovství světa odstartují hned zahajovací den 8. května se Švédy, následovat pak budou v rychlém sledu zápasy proti Bělorusku, Kanadě, Velké Británii, Slovensku, Dánsku a Německu. Chcete být u toho s námi a ještě získat jako odměnu šálu zdarma? Není nic jednodušší, než se podívat na naši bohatou nabídku a vybrat si ze zájezdů, který bude vyhovovat zrovna vám. Nové objednávky, které přijmeme od 6. do 9. února, totiž odměníme právě touto šálou zdarma. Vybavte se do barev národního celku a pojeďte s námi fandit!

 

Hronek, Hertl či Voráček? Reprezentace může složit velmi silný tým

Hokejové veřejnosti loni na Slovensku vytřela zrak reprezentace Finska. Mluvilo se o novodobém zázraku na ledě, když trenér nominoval tým složený z převážné většiny z neznámých mladíků hrajících domácí soutěž, ale i šokovali hokejový svět. Naši hráli v Bratislavě poprvé od roku 2015 o medaile, ani tehdy to ale nevyšlo. Na placku tak čekáme od roku 2012, kdy jsme vybojovali bronz v Helsinkách a Stockholmu.

Trenérský štáb Miloše Říhy už jistě velmi pečlivě sleduje situaci v zámoří a sonduje, jací krajánci by jeho tým mohli posílit. Pokud se nestane nic neočekávaného, čeští trenéři moc rádi sáhnou po našem nejlepším obránci současnosti Filipu Hronkovi, jehož Detroit je otloukánkem sezony a na play off nemůže ani zdaleka pomýšlet. Tím pádem se otevírá další reprezentační šance také pro mladíčka Filipa Zadinu. Mimo pozice zaručující účast v play off jsou rovněž New York Rangers (Chytil, Hájek) nebo San Jose Sharks (Hertl, Šimek, Radil). Zatím těsně pod hranou si stojí Chicago. Jeden z aspirantů na nováčka sezony Dominik Kubalík by byl pro reprezentaci jistě vítanou posilou. Hodně daleko mají do vyřazovací části také Frk (L.A. Kings) nebo Zacha (New Jersey Devils), ale u nich je otázkou, zda by o jejich služby Říha vůbec stál. Co se týče českých gólmanů v zámoří, Francouz s Coloradem i Rittich s Calgary pravděpodobně do play off postoupí, Mrázkova (a Nečasova) Carolina je na hraně. Ta svede souboj o vyřazovací část v Metropolitní divizi dost možná s Jakubem Voráčkem a jeho bandou z Philadelphie.

Česká reprezentace na MS 2020 | 8.5. – 24.5. 2020 | od 3 400 Kč

Naopak s určitostí lze říct, že do play off postoupí jak Washington Capitals s Vránou, Gudasem a Kempným, tak Boston Bruins s Pastrňákem a Krejčím. Jak známo, trenér Říha ale určitě bude pošilhávat do poslední chvíle i po hráčích, kteří by vypadli z prvních kol play off. Nominace je tak stále otevřená.

 

Pasta“ bojuje o krále střelců NHL. Buďte u toho s námi!

Ještě než ale začne koloběh přípravy a dlouhých týdnů do mistrovství světa, nezapomínejme ani na vrcholící boje v nejprestižnější lize světa NHL. Už účast tří českých reprezentantů Tomáše Hertla a Davidů Pastrňáka s Rittichem na nedávném All-Star Game v St. Louis ukázala, že český hokej má i přes sílící kritiku stále svá želízka v ohni. Chcete vidět na vlastní oči třeba právě Pastu, jak útočí na titul nejlepšího střelce NHL? Nebo snad máte políčeno na Tomáše Hertla a další naše hvězdy, kteří šíří slávu českého hokeje v zámoří? Stačí si jen vybrat jeden z našich exkluzivních zážitkových zájezdů do Severní Ameriky.

Už nyní pro vás zase nabízíme plno zájezdů za tím nejlepším světovým hokejem – nejen na blížící se mistrovství světa, ale také do zámoří na kanadsko-americkou NHL. Chcete být u toho? Tak pozorně sledujte naši bohatou nabídku, stačí si jen vybrat!


FOTO: Google.com