Slavné osobnosti, které fandí NHL. Některé jména vás překvapí!

4 minuty čtení
autor: Viktor Háber

Vzhledem k tomu, že NHL je nejlepší hokejovou ligou na světě, dá se očekávat, že bude mít své fanoušky i mezi světovými celebritami. Kluby v této lize se dnes mohou pochlubit fanoušky, o kterých byste si možná nemysleli, že budou hokejovými nadšenci. Která velká jména z řad herců, zpěváků nebo jiných sportovců pravidelně navštěvují zápasy NHL?

Sledujte naše sociálne siete FacebookInstagramTik-Tok

Conor McGregor fandí Bostonu

Ir McGregor, jehož jméno je synonymem pro MMA i několik kontroverzí a módních výstřelků, několikrát otevřeně přiznal, že fandí Bruins. Na Twitteru zveřejnil několik příspěvků, v nichž vyjádřil svou lásku ke žlutočerným. A fanoušci týmu z TD Garden si jistě pamatují, jak v březnu 2019 symbolicky hodil puk do středového kruhu. Bojovník poté navštívil i šatnu Medvědů a pořídil si s hráči několik fotografií na památku – což je snem každého fanouška.

Zdroj: twitter.com/NHLBruins

Snoop Dogg jako komentátor LA Kings

Los Angeles je hlavním městem celebrit v Hollywoodu. Ačkoli má hvězdné fanoušky zejména basketbalový tým Lakers, hvězdné podpoře se těší i Kings. Stačí zmínit velká jména jako Taylor Swift, Zac Efron nebo Will Ferrell. Nejikoničtějším fanouškem LA Kings je však rapper Snoop Dogg. Několikrát si vyzkoušel roli DJ na domácích zápasech nebo oznamování sestav před utkáním. Jeho hlas jste mohli slyšet i ve hře NHL 2020, když ohlašoval zápasy svých oblíbenců.

Snoop Dogg jako DJ na zápasech LA Kings. FOTO: USA Today

Vince Vaughn a láska k Chicagu ve filmu

Herec Vince Vaughn, známý z filmů jako Nesvatbovi a dalších komedií, se sice narodil v Minnesotě, ale Wild nefandí. Je vášnivým fanouškem Chicaga a mnohokrát jste ho mohli vidět na zápasech Blackhawks, které navštěvuje se svou ženou a dětmi jako divák. Je věrným příznivcem Blackhawks i v posledních letech, kdy se jim nedaří. Ve filmu Dilema navštívil jako postava zápas Chicaga také se svým podobně slavným přítelem Kevinem Jamesem.

Zdroj: wgntv.com/foto: Daniel(Getty)

Ramsay jako šéfkuchař ve Vegas

Přestože je Vegas v NHL stále ještě relativně novým týmem, dokázalo už vyhrát Stanley Cup a získat si přízeň velkých jmen. „Zlatým rytířům“ fandí i nejslavnější šéfkuchař světa Gordon Ramsay. Na rozdíl od své kulinářské show však na hokejisty nekřičel. Naopak, v roce 2018 na Twitteru napsal, že všechny hráče pozve k sobě na večeři, pokud vyhrají nejcennější trofej. Byla to skvělá motivace, ale Vegas si na trofej muselo počkat dalších pět let. Tak snad to byla chuťovka!

Gordon Ramsay a Lil Jon na zápase ve Vegas. FOTO: Daily Mail

Hamm držel Emmy i Stanley Cup

Herec Jon Hamm, známý především ze seriálu Mad Men, patří k nejlepším televizním osobnostem současnosti. Je držitelem ceny Emmy a dvou Zlatých glóbů. Nad hlavu zvedl také Stanley Cup. Jak je to možné? Protože Hamm je rodák ze St. Louis, a když Blues v roce 2019 získali svůj historicky první pohár, nesměl Hamm na prezentaci ve městě chybět. Jako celebrita se dostal k poháru tak blízko, že ho mohl zvednout nad hlavu a dokonce se z něj napít.

Colbie Smuldersová – nejen fanoušek seriálů

Pokud jste viděli seriál Jak jsem poznal vaši matku, víte, že hlavní ženská postava Robin byla Kanaďanka a velká hokejová fanynka. Stejné je to i ve skutečném životě. Smuldersová je fanouškem Vancouver Canucks a mnohokrát řekla, že když byla malá, byla posedlá Pavlem Burem. Ruská raketa byla její velkou láskou.

Bieber miluje Toronto

Toronto je největším kanadským městem a fanoušky této tradiční značky je samozřejmě i mnoho slavných lidí. Například Drake nebo Will Arnet. Nejznámější je však zpěvák Justin Bieber, který je jedním z nejsledovanějších interpretů současnosti. Mnohokrát jste ho mohli vidět na zápasech jeho oblíbeného klubu a přátele má i mezi hráči. Osobně se dobře zná například s Austonem Matthewsem, největší hvězdou týmu.

Barbie mezi Rangers

Herečka, která hraje Barbie i Harley Quinn, Margot Robbie, je vášnivou fanynkou NY Rangers a také amatérskou hokejistkou. Už v rodné Austrálii chtěla jako dítě hrát hokej, i když k tomu neměla vhodné podmínky. Láska k hokeji jí však vydržela, a když se přestěhovala do Ameriky, žila v New Yorku a začala fandit místním Jezdcům. Hokej hraje i jako rekreační hráčka.

Ariana Grande – puk a skateboard

S dalším slavným jménem, Arianou Grande, je spojena zajímavá fanouškovská historie. Když jí bylo pouhých pět let, na tribuně hokejového klubu Florida Panthers ji zasáhl puk letící z ledové plochy do hlediště. Naštěstí z toho nedělala žádnou vědu, i když byla vůbec první, komu se to na domácím kluzišti Panthers stalo. Později se také svezla na rolbě a její fotografie se objevila v novinách. Floridská pěvecká hvězda fandí dodnes.

Malá Ariana Grande byla jako fanoušek Panthers zasažena pukem do obličeje. FOTO: Sportshub

Návštěva zápasu NHL s sebou může přinést i takovýto zážitek. Setkáte se s námi se světoznámými celebritami i mimo led?

🇨🇦 JEĎTE S NÁMI NA NHL 🇺🇸