Zájezd na NHL: Pojďte s námi do New Yorku na Crosbyho a Ovečkina

4 noci, 3 hvězdičky, 2 zápasy, nejlepší hokejista světa a nekonečně mnoho prvotřídních hokejových zážitků. Přesně tak se dá matematicky popsat náš hokejový trip do hlavního města NHL – New Yorku.

Ale matematiku stranou, pusťme do toho i trochu emocí, vždyť New York je zážitek už sám o sobě. Pokud se vám však návštěva podaří spojit s hokejovými zápasy, jaké nabízíme my, zažijete výlet, který vám bude závidět každý sportovní fanoušek, kterému se jím pochlubíte.

New York Rangers, New York Islanders, Washington Capitals a obhájce Stanley Cupu, Pittsburgh Penguins se setkají, aby vám předvedli to nejlepší hokejové divadlo jaké máte na ledových kluzištích šanci vidět. Pokud si k tomu navíc přidáte fakt, že si zápas Rangers – Penguins vychutnáte v snad nejznámější hokejové aréně na světě, v Madison Square Garden, musí vám být jasné, že toto je TO na co jste dosud čekali.

Crosby vs. Lundqvist

Zápas Rangers – Penguins je lahůdka, ve které budete živě vidět několik hokejových megahvězda. Zejména soupiska tučňáků zrychlí tep každému znalci hokeje. Crosby, Malkin, Kessel nebo Letang to jsou již dnes legendy nejen zámořského hokeje.

Ani Rangers se nemusí stydět, král Henrik Lundqvist je minimálně budoucím členem síně slávy NHL a když k němu přidáme i Ricka Nashe, Kevina Shattenkirka a vikinga Matse Zuccarella buďte ujištěni, že led v Garden bude hořet. Vždy se však může ukázat i někdo jiný a vy můžete být svědkem zrodu nové hvězdy.

Ovečkin vs. Halák

Ani druhý zápas, na který vás vezmeme však není pouze do počtu. Islanders zuřivě bojují o play off a Capitals jsou dlouhodobě špičkovým týmem celé ligy. I počet hráčských superhvězd se prvnímu zápasu minimálně vyrovná. Barclays Arena, kde se utkání odehraje sice není Madison Square Garden, ale atmosféra v ní bývá výborná.

Nás bude nejvíce zajímat branka ostrovanů, ve které se pravidelně objevuje Jaro Halák, ale soupiska Islanders skrývá i jména, jako Tavares, Lee, Bailey či Eberle a to je momentálně porce bodů, o které se může například zmiňovaným tučňákem pouze snít.

Islanders však budou čelit opravdu silnému soupeři. O Ovečkinovi snad nemusíme psát ani slovo navíc, no spolu s ním nosí znak Capitals na hrudi i Kuzněcov, Backstrom, tj Oshie a další hráči, kteří konečně touží proměnit výborné umístění po základní části na úspěch v play off. Budete přitom, když se jim to podaří?

Kromě hokeje můžete vyrazit do ulic světové metropole a pokud chcete trochu poradit, určitě si přečtěte náš článek, který jsme New Yorku věnovali. Najdete v něm naše tipy a doporučení toho co stojí za to v Big Apple vidět. Pokud se vám číst nechce, nemusíte, na zájezdu máte k dispozici slovenského delegáta, kterým vám se vším rád poradí.

Tak co, přidáte se? Nabídku zájezdu na dvojzápas NHL najdete  ZDE