Dvojzápas pod širým nebem: New York splní vaše očekávání

4 minuty čtení
autor: Viktor Háber

Tohle jsme tu už dlouho neměli. NHL oznámila, že v příští sezoně se budou hrát až tři venkovní zápasy, z toho dva ve dvou dnech v New Yorku. Stadion pro 80 000 lidí se promění v hokejovou Mekku. Co to všechno znamená a proč byste si měli naplánovat cestu na tuto výjimečnou akci NHL už teď?

Soutěže o ceny nebo zajímavosti z hokejového dění na našich sociálních sítích Facebooku, Instagramu a na Tik-Toku.

Větší než Winter Classic

V kalendářích si poznamenejte data 17. a 18. února 2024, kdy stadion Giants projde obří přestavbou. Základna týmu amerického fotbalu New York Giants s kapacitou 82 500 diváků bude hostit zápasy New Jersey Devils – Philadelphia Flyers a NY Rangers – NY Islanders.

Zde se na vlastní oči přesvědčíte, že venkovní zápasy nejsou jen tradiční Winter Classic. To se uskuteční 1. ledna v Seattlu na stadionu s kapacitou necelých 48 000 diváků. New York tak nabídne dvojnásobnou porci zápasů, a to i s přívlastky derby či šlágrů.

zdroj: frontofficesports.com/foto: Brad Penner (USA TODAY Sports) – MetLife Stadium

Proti sobě se postaví tradiční newyorské týmy a tři ze čtyř týmů zde budou domácí. Vyprodaný stánek, špičková atmosféra, kde bude góly prožívat téměř 100 000 lidí, a to za příjemnějšího únorového počasí.

Setkání pod širým nebem bude letos ještě větší než Winter Classic. Do posledního místa zaplněný MetLife Stadium se posune na 3. místo v návštěvnosti v historii NHL a vy můžete být tím, kdo se na tomto rekordu bude podílet.

Samotný New York je splněný sen

Atmosféru nebudete nasávat jen při zápasech, ale i po příjezdu do Big Apple. New York je splněný sen, a pokud jste to už stihli, určitě se budete chtít vrátit. Město mrakodrapů je pokaždé jiné a neprozkoumáte ho naplno ani za deset životů. Za pět dní se však můžete pokusit vytěžit z něj maximum.

Už jen příjezd do New Yorku s panoramatem nejvyšších budov západní polokoule je něco, co si budete navždy pamatovat. Na Manhattanu můžete naskočit na jednu z nejlepších prohlídkových tras, mezi něž patří i velmi doporučovaná One WTC nebo Empire State Building, kde rázem uvidíte to, co jste dřív viděli jen na fotkách. Projděte se po památném zeleném Central Parku plném veverek a kouzelných tajných zákoutí, stejně jako po Brooklynském mostě, jednom z nejznámějších na světě, nebo doplavte k symbolické Soše svobody.

Večer se vydejte na Times Square, které je osvětleno stovkami reflektorů, a zajděte ochutnat vyhlášené burgery. Pokud se nemůžete nabažit stadionů, v srdci Manhattanu na vás čeká Madison Square Garden, kde sídlí jeden ze šesti zakládajících týmů NHL, a fanoušky umění potěší Broadway, kde každý den vystupují nejlepší světoví herci. New York se vám dostane přímo pod kůži.

Žádná omezení

Poprvé od roku 2019 je NHL přístupná všem. Již neexistují žádná kýžená kapacitní omezení ani opatření skrz roušky a respirátory. Navíc se USA otevřely všem a při vstupu do Států nemusíte předkládat ani negativní test, ani očkovací průkaz. Jste fanouškem NHL? To je to nejdůležitější, můžete jet!

Žádná omezení nebudou ani u vstupenek. Věřte, že na stadion s kapacitou 82 000 míst se dostane každý a vy si můžete vybrat, kde si vstupenku koupíte, abyste viděli led v plné kráse a získali maximální hokejový zážitek.

Česká stopa?

Je těžké něco slibovat, jelikož se právě v NHL rozbíhá jedno z nejzajímavějších období – a sice draft a otevření trhu s volnými hráči. V dresu Rangers ale určitě uvidíte Filipa Chytila a za New Jersey zase chytá brankář Vítek Vaněček, v útoku zase plní roli hvězdy Ondřej Palát.

Bezkonkurenční cena

Ačkoli o hráčích nemůžeme mluvit jako o stoprocentní jistotě, o ceně mluvit můžeme. Je sice léto, ale už teď je ideální naplánovat si únorový výlet do NHL. S takovým předstihem jsou letenky, vstupenky i ubytování nejlevnější.

🔥 Výlet na dvojzápas NHL pod širým nebem 🏒

Naplánujte si výlet hned, protože cena je právě teď nejvýhodnější. Můžete se tak s předstihem těšit na všechny zážitky na jedinečné akci, která se vám vryje do paměti na celý život. A budete se k nim opakovaně vracet a chlubit se jimi svým blízkým. NHL na vás čeká, tak neváhejte!

Doporučujeme: