VIDEOBLOG: Nejkrásnější akce českých hvězd v NHL

4 minuty čtení

Mistrovství světa v Rize běží na plné obrátky a hokejová horečka stoupá. Momentálně není snad jediný sportovní fanoušek, který by nevěděl, kdy zase hrají naši borci další zápas na šampionátu. My ale myslíme i na fanoušky NHL a právě pro příznivce nejlepší ligy světa jsme si připravili sestřihy nejpovedenějších akcí našich hvězd v elitní zámořské soutěži. Více informací z probíhajícího mistrovství světa nebo právě z NHL najdete na našich sociálních sítích Facebooku či Instagramu.

Výběr nejproduktivnějších českých hvězd v NHL, které naši zemi z různých důvodů momentálně nereprezentují na mistrovství světa v Rize. Pokud by to ale jen trošku šlo, realizační tým v čele s hlavním trenérem Filipem Pešánem by na ně určitě ukázal a hodně stál o jejich služby.

Někteří stále bojují v play off nejprestižnější soutěže světa o zisk Stanley Cupu, další jsou zranění, nebo dali po náročné sezoně v bublině z pochopitelných důvodů přednost rodině. Jedno je ale spojuje. Jsou ozdobou NHL. A český fanoušek na ně – a nejen na ně – může být právem pyšný.

Na mistrovství světa v Rize je z českého pořadí kanadského bodování NHL až náš sedmý nejproduktivnější hráč – Dominik Kubalík. To ale vůbec nevadí. Nesmutněte, udělejte si pohodlí, dejte si nohy na stůl a pokochejte se nejkrásnějšími akcemi nejproduktivnějších Čechů v NHL.

Nejlepším českým střelcem v základní části NHL se stal David Pastrňák (zároveň nejproduktivnější hráč) a nejvíce asistencí si připsal jeho spoluhráč David Krejčí. Pokud si tedy chcete na podzim užít NHL s nejvýraznější českou stopou, nabízí se právě zájezdy na bostonské Medvědy z Východní konference.

Výběr nejhezčích akcí na kanadsko-amerických kluzištích v pořadí podle kanadských bodů v letošní základní části NHL:

1. DAVID PASTRŇÁK – Boston Bruins
48 bodů – 20 branek + 28 asistencí

2. ONDŘEJ PALÁT – Tampa Bay Lightning
46 bodů – 15 branek + 31 asistencí

3. DAVID KREJČÍ – Boston Bruins
44 bodů – 8 branek + 36 asistencí

4. TOMÁŠ HERTL – San Jose Sharks
43 bodů – 19 branek + 24 asistencí

5. JAKUB VORÁČEK – Philadelphia Flyers
43 bodů – 9 branek + 34 asistencí

6. MARTIN NEČAS – Carolina Hurricanes
41 bodů – 14 branek + 27 asistencí

Mistrovství světa je v plném proudu. My ale nezapomínáme ani na naše fanoušky NHL, která právě vrcholí. Od podzimu chceme začít opět vypravovat naše klienty za zážitky do zámoří, kde si můžeme společně užít nejen NHL, ale i další tradiční severoamerické sporty. Už nyní nabízíme zájezdy do New Yorku, Kalifornie a Nevady nebo do Miami. A nebo pokud byste si raději počkali na jiný zájezd, můžete se zatím obdarovat dárkovým poukazem v libovolné výši, protože když se budete mít na co těšit, bude čekání mnohem příjemnější.

NÁŠ TIP: Nenechte si ujít novinky v našem FAN shopu.
Potěšte svou hokejovou duši suvenýry už od 25 korun!

Přejít do FAN shopu