CK HokejTour členem prestižní asociace i.s.t.a.a.

2 minuty čtení

International Sports Travel Agencies Association (i.s.t.a.a.) je mezinárodní asociace, která sdružuje sportovní cestovní kanceláře z více než 50 zemí světa. Českou republiku již od roku 2018 zastupuje i nejoblíbenější sportovní CK v České republice FotbalTour.cz, která je mateřskou společností pro HokejTour.cz.

Co je i.s.t.a.a?

i.s.t.a.a. je jediná asociace na světě, která působí globálně a sdružuje profesionální organizace z prostředí cestovního ruchu. Podporuje své účastníky napříč pěti kontinenty, propojuje je a usiluje o zviditelnění možností investování v oblasti sportovního turismu. Kromě spolupráce poskytuje příležitosti v byznys prostředí a ve vzdělávání.

CK HokejTour.cz jako aktivní člen sdružení disponuje certifikátem a přístupem do sítě i.s.t.a.a. Zároveň má právo hlasovat o skutečnostech týkajících se fungování asociace. Velkou výhodou sdružení je rozvoj a zajištění pozitivní reputace sportovních událostí.

Výhody pro naše klienty

Díky tomuto partnerství CK HokejTour získává nové kontakty a další znalosti z oblasti sportovních zájezdů a rozšiřuje svoji nabídku zájezdů, především do netypických a exotických destinací.

Užijte si zájezd bez starostí a povinnosti s plánováním nechte na nás.