Sazka Fantasy rozdává zájezdy od HokejTour. Postav tým na hokejové mistrovství a vyhraj!

2 minuty čtení

Lákají tě reprezentační zápasy, ostrovní fotbal, MS v hokeji nebo třeba Formule 1? Žádný problém! Soutěž s námi v hokejové Sazka Fantasy během mistrovství světa ve Finsku a vítěz si sám rozhodne, na jaký sport a zápas se díky naší cestovní kanceláři podívá. Tak na nic nečekej a zapoj se. Koho pošleš na led, je jen na tobě.

Soutěže o ceny nebo zajímavosti z hokejového dění naleznete na našich sociálních sítích Facebooku či Instagramu.

8 zájezdů a ceny za 200 tisíc korun!

S potěšením vám oznamujeme, že CK HokejTour.cz pokračuje i nadále v dlouhodobé spolupráci s naším partnerem a velkým hráčem na českém trhu, společností Sazka. A právě díky této spolupráci mají nejen naši klienti možnost vyhrávat kompletní zájezdy, vstupenky i dárkové poukázky od CK HokejTour.cz a CK FotbalTour.cz.

Je to jednoduché. Vyber reálné hokejisty do cenového limitu, vyber kapitána a pošli hokejisty na led. Ale teď to nejdůležitější! O co hrajeme? V osudí bude hned osm poukázek na 10 tisíc korun! Pak už je jen na vás, na co je u nás využijete. Celkem jsou v osudí ceny za 200 tisíc korun! Více o cenách najdete ZDE.

Každý den, kdy nastoupí český tým, můžeš vybojovat jeden ze sedmi zájezdů. Osmý přihodíme k bojům o medaile.

O ceny za stovky tisíc už jsme hráli i během nedávných Zimních olympijských her:

Každý den turnaje hrajeme o 11.600 Kč

Celkem 15 hracích dnů hokejového MS ve Finsku bude v Sazka Fantasy turnaji představovat 15 samostatných kol a v každém z nich si zahraješ o výhry v hodnotě 11.600 Kč. Šanci na výhru máš v každém kole, do turnaje se tedy můžeš zapojit kdykoliv. Hrajeme o peníze na ruku i finanční odměny na herní portál Sazka.cz.

SESTAVTE SI SVŮJ TÝM ZDE.