Zájezd měsíce: 3x NHL, 2x NBA a prohlídka New Yorku s delegátem

3 minuty čtení

Brány slavných stadionů se otevírají dokořán a fanoušci mají opět možnost zažít atmosféru vyprodaných zápasů.

Denně se nás ptáte na aktuální podmínky pro cestování a návštěvu stadionů. Odpovědi na nejčastější otázky najdete v tomto blogu.

LEPŠÍ JEDNOU VIDĚT než stokrát ČÍST

Váš zájem o cestování za sportem nás inspiroval a od října 2021 jsme rozjeli rubriku „Zájezd měsíce“.

Na našem Facebooku, Instagramu a v blocích vám ukážeme všechno, co zažívají naši klienti během autobusových a leteckých zájezdů.

Kromě hlavního bodu programu, kterým je pochopitelně návštěva sportovní události, stihneme i poznat město, pochutnat si na místní kuchyni a odnést si zážitky a přátelství s dalšími sportovními nadšenci.

ZÁJEZD MĚSÍCE LEDNA

Po fotbalových lahůdkách si tentokrát pochutnáme na zámořských sportech. Cestujeme na týden do New Yorku. Naši klienti už jsou na palubě TOP letecké společnosti, která je přímým letem dopraví do New Yorku. Podmínky pro cestování do USA jsou velmi jednoduché, takže pokud přemýšlíte nad podobným zážitkem, není problém.

V „hlavním městě světa“ budeme ubytováni v exkluzivní lokalitě dolního Manhattanu, tedy v parádní pozici na doplňkový mimosportovní program. Kousek odtud je Wall Street, dále místo, kde stále Dvojčata, Brodway, Brooklyn Bridge nebo třeba přístav, odkud vyplouvá loď k Soše Svobody. To všechno naši sportovní nadšenci uvidí.

Na úvod tripu „zkolaudujeme“ novou arénu Ostrovanů a Zdena Cháru uvidíme proti brankáři Karlu Vejmelkovi na zápase NY Islanders – Arizona. Hned další den si odskočíme do New Jersey na zápas domácích Devils proti Carolině. V akci očekáváme i naše borce Zachu či Nečase.

A do třetice nás čeká nejslavnější aréna na světě – Madison Square Garden a zápas domácích Rangers s Filipem Chytilem proti LA Kings. Jak si před domácími fanoušky poradí jeden ze zakládajících týmů NHL Original Six?

Mysleli jsme také na basketbalové fanoušky. Mezi hokejovými zápasy stíháme utkání NBA Brooklyn Nets – LA Lakers, souboj těžkých vah. V akci tak uvidíme hvězdy jako LeBrona Jamese či Kevina Duranta. Někteří zájemci vyrazí i na utkání NY Knicks – LA Clippers.

Foto: NY Rangers.

Vyberte si z našich zámořských zájezdů i vy a užijte si sportovní zájezd vašeho života. Tak třeba do New Yorku se vrátíme zase v březnu. Tentokrát uvidíme třeba zápasy Islanders – Dallas nebo derby Devils – Rangers.

NABÍDKU VŠECH ZÁJEZDŮ DO USA NAJDETE ZDE.